Manicure & pedicure in Eindhoven

Laat je handen en voeten stralen en geef ze de verzorging die ze verdienen

Sterke BIAB nagels

Gehydrateerde huid

Voor een eelt-, scheur- en velletjes vrije huid

Sterke BIAB nagels

Optimale verzorging

Voor gezonde, verzorgde en stralende huid en nagels 

Ontspannen BIAB treatment

Heerlijk ontspannen

Geniet van een lekker momentje voor jezelf

manicure behandeling Eindhoven

Manicure / Pedicure tegen invloeden van buitenaf

De huid van ons gezicht verzorgen we dagelijks. Maar hoe zit dit met de huid van onze handen en voeten? In de meeste gevallen wordt dit vergeten. Je huid en nagels hebben het zwaar te voortduren. Ze hebben te maken met verschillende weersomstandigheden maar ook gedurende dag door nu extra hygiene vandaag de dag hoger in het vaandel staat dan ooit. Denk hierbij aan het ontsmetten en wassen van je handen maar ook de constante druk die je voeten moeten dragen. De huid en nagels drogen hierdoor uit waardoor deze inscheuren en sneller afbreken. Mede hierdoor is het belangrijk onze huid en nagels de aandacht te geven die ze verdienen!

E-manicure behandeling Eindhoven
E-manicure dadi olie

Een goede eerste indruk na manicure / pedicure

Net als je gezicht, zijn handen en voeten vaak ook één van de eerste dingen waar we naar kijken. Waarom zouden we deze niet net zo verzorgen als ons gezicht? Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Een niet medische manicure / pedicure, ook wel russian manicure / pedicure genoemd,  zorgt ervoor dat jouw handen en voeten verzorgd voor de dag komen. Met als resultaat gezonde en gehydrateerde huid en nagels.

Hebben jouw handen en voeten hier ook last van?

s
Kloven en/of eeltvorming op de hak
s

Droge en ingescheurde nagelriemen

s
Dode huid en velletjes
s
Ongelijke nagels
s

Door acryl en gel beschadigde en pijnlijke nagels

Wat kun je van de manicure / pedicure behandeling verwachten?

Bij binnenkomst in onze prachtige nagelsalon aan de Leenderweg 116 in Eindhoven word je hartelijk verwelkomt en krijg je iets lekkers te drinken aangeboden. Je neemt plaats aan de tafel of in de luxe ligstoel in onze ruimte. We starten met het analyseren en het in vorm vijlen van de nagels. Vervolgens gaan we over op de manicure / pedicure, ook wel russian manicure / pedicure genoemd.

Dit is een elektrische vijltechniek waarbij velletjes en de dode huid (eelt) vakkundig worden verwijderd. Mede hierdoor zullen velletjes en scheurtjes in de huid langer wegblijven. We eindigen de behandeling met het aanbrengen en inmasseren van nagelriemolie met natuurlijke ingrediënten voor het hydrateren van de nagelriemen.

Voordelen E-manicure & E-pedicure

Z

Creëren van een langer nagelbed voor een mooier resultaat

Z

Verwijderen van dode huid (eelt) voor een zachte en soepele huid

Z

De huid wordt soepel en zacht waardoor er minder kans is op kloven en barstjes

Z

Voorkomt dat de nagel ingroeit en een infectie verzoorzaakt met alle gevolgen van dien

Z

Zorgt voor verzorgende handen en voeten waardoor je hier geen omkijken naar hebt

Z

Een momentje voor jezelf om te ontspannen

Ervaringen van onze klanten

Reviews BeautyBar Lonneke

Super fijn dat ik last minute terecht kon en wederom prachtig resultaat! 😍 (BIAB)

Dalal

Super super blij met mijn biab nagels!! Kei leuke dame, super spontaan. Kom zeker terug!!

Chaimae

Ik heb voor het eerst een BIAB treatment gehad. Lonneke is ontzettend professioneel, heeft heel veel geduld en ze doet haar werk met liefde. Mijn volgende afspraak staat al ingepland! ❤️

Basant

Super tevreden over de Biab nagelbehandeling. De behandelaar was zeer proffesioneel en ze wist precies wat ze deed. Een hele fijne ervaring gehad en super tevreden met het resultaat😊.

Chahira

Vanmiddag een afspraak gehad bij Lonneke en wat een lieverd, super leuk gesprek gehad en met super mooie nageltjes de salon uit gelopen! Helemaal tevreden!🤩

Beau

Hele fijne behandeling gehad! Erg veel aandacht voor detail en mijn nagels zien er heel mooi en verzorgd uit. Echt een aanrader!

Maaike

Maak gemakkelijk jouw online afspraak

Druk op de onderstaande knop ”afspraak maken” voor alle behandelingen en bijbehorende prijzen. Boek gemakkelijk via het online boekingssysteem op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.